Ontdek Narrowcasting

Al eens nagedacht over narrowcasting? Narrowcasting is ideaal om een specifieke doelgroep op het juiste moment te bereiken. Ook bij BenedenBoven zetten we voor verschillende opdrachtgevers narrowcasting in. Benieuwd of narrowcasting iets voor jou is? Lees dan even verder.

Voor alle doeleinden

Wat is Narrowcasting?

Met narrowcasting (smal) kun je, je in tegenstelling tot broadcasting (breed) richten op een vooraf te definiëren groep. Bij narrowcasting wordt passende informatie (hetzij in tekst, beeld of video) namelijk getoond op beeldschermen op een specifieke locatie. De locatie hiervan kan flink variëren. Je kunt het inzetten op kantoor, bij de receptie, in de showroom of op een beurs. Zo kun je b.v. bij de McDonald’s de bereiding van je bestelling volgen.

Maak zelf een presentatie en toon deze op elke televisie

Voorbeelden

Waarvoor zet je Narrowcasting in?

Je kunt narrowcasting inzetten voor verschillende doeleinden. Narrowcasting is geschikt voor interne communicatie, het delen van informatie, productpresentatie of maar net waar jij het voor nodig hebt! de mogelijheden zijn eindeloos.

Werkt altijd, geen gedoe

Krachtige mediaspeler

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Aliquam risus metus, maximus at congue a, mollis sed velit. Proin tincidunt nisl tristique ligula rhoncus, a lacinia diam pulvinar. Nulla vel mi blandit, efficitur sem a, consequat tellus. Donec fermentum, mi bibendum lacinia porttitor, urna risus dignissim leo, eget aliquet odio ex vitae tortor. Vivamus sit amet rutrum eros, quis placerat sapien. Integer ut accumsan nunc. Sed venenatis turpis a velit rhoncus maximus.

Altijd live

De mediaspeler staat via een beveiligde verbinding in contact met onze server, en laat dus altijd direct jouw presentatie zien. Géén nacht wachten, gewoon live.

Wifi of bekabeld

Elke mediaspeler kan via Wifi of Ethernet aangesloten worden. Onze software is geoptimaliseerd om zo min mogelijk dataverkeer te genereren.

Automatisch aan/uit

Maak een online weekplanning, en de TV gaat automatisch aan- en uitgaan op de ingestelde tijden.

Automatische updates

Elke mediaspeler is verbonden met internet en zodra er updates beschikbaar zijn worden deze automatisch geinstalleerd.

Geen internet?

Elke mediaspeler slaat de presentatie lokaal op. Even geen internetverbinding is dus geen probleem want de presentatie gaat gewoon door.

Beveiligd verbonden

Alle verbindingen zijn beveiligd naar onze server zodat wij een veilig systeem kunnen garanderen.

Animatie

Een ander groot pluspunt van narrowcasting is dat het opvalt. Bewegende beelden hebben een grotere aantrekkingskracht op bezoekers dan een ‘statische’ folder of poster. Doordat bij narrowcasting een koppeling wordt gemaakt met ons CMS systeem (Atom) kun je de informatie bovendien snel en eenvoudig bijwerken. Zo toon je altijd actuele informatie én bespaar je een hoop kosten op drukwerk.

Grote bibliotheek beschikbaar

En maatwerk

Onze Narrowcasting heeft een grote bibliotheek welke constant door middel van updates word aangevuld. Staat jouw gewenste slide voor je specifieke doeleinde er niet bij? Geen probleem, wij maken jouw slide op maat en zorgen ervoor dat deze perfect op jouw TV over komt.

Actie (van/voor) afbeelding links

Product in de actie. In te vullen: titel, ondertitel, inhoud tekst, product foto, prijs van, prijs naar.

Actie (van/voor) afbeelding rechts

Product in de actie. In te vullen: titel, ondertitel, inhoud tekst, product foto, prijs van, prijs naar.

Actie (percentage) afbeelding links

Product in de actie met een kortings percentage. In te vullen: titel, inhoud tekst, product foto, prijs van, prijs naar, percentage

Klok

Weergave van een ronde klok met eronder een digitale klokstijd en datum.

Fullscreen afbeelding met tekst (onderaan)

Afbeelding die het hele beeld vult met een slogan. In te vullen: afbeelding en titel.

Fullscreen afbeelding met tekst (gecentreerd)

Afbeelding die het hele beeld vult met een slogan. In te vullen: afbeelding titel en evt. een ondertitel.

Enkele afbeelding

Afbeelding die het hele beeld vult. in te vullen: afbeelding.

Item links, afbeelding rechts

Basis slide met een tekst en afbeelding. In te vullen: titel, ondertitel, tekst en afbeelding.

Solar Edge

Heeft jouw bedrijf zonnepanelen? Laat met deze slide live zien wat het huidige vermogen is, het totaal van vandaag, het totaal van de maand en de totale looptijd. In te vullen: titel, API key en Site-ID.

Fullscreen video

Beeldvullende video. In te vullen: youtube id en tijd in seconden.

Weersverwachting

Uitgebreide weersverwachting van vandaag en de basis verwachtigen van de aankomende 4 dagen. In te vullen: locatie weer.

Newsfeed berichten

NOS Nieuwsberichten. In te vullen: Categorie selecteren.

Waar ben je naar op zoek?

Responsive websites

Wij bedenken, ontwerpen en bouwen complete digitale (mobiele) oplossingen. Van het creatieve concept en de opvallende of juist ingetogen ontwerpen tot het schrijven van de relevante content en van de pagina-indeling tot alle functionele code. Wil je klanten verleiden tot het kopen van je product? BenedenBoven realiseert ook uitgebreide en geavanceerde webshops en intelligente webapplicaties met een hoge conversie. Bekijk onze websites en laat je verrassen.

Lees meer

API koppelingen

Klanten waar we mee in gesprek gaan, hebben verschillende vragen. De één wil een snelle app om met zijn klanten te communiceren. De ander wil met een webapplicatie processen in zijn bedrijf makkelijker en efficiënter laten verlopen. En de volgende wil graag een nieuwe website. Wanneer we dan verder doorvragen merken we vaak snel dat die app, webapp of website vele malen meer moet kunnen. Tijd voor een koppeling!

Lees meer

Atom

Atomen. De bouwstenen van het leven, maar ook van onze websites. Atom is het door onszelf ontwikkelde Content Management System (CMS), zodat je zelf eenvoudig en zeer gebruiksvriendelijk informatie op je website kunt aanpassen. Het is gemakkelijk uit te breiden en kan volledig aan jouw wensen worden aangepast. Zo lopen we nooit tegen beperkingen aan én het systeem wordt automatisch geüpdatet!

Lees meer

Webshops op maat / e-commerce oplossingen

Wij geloven dat e-commerce pas dan succesvol is, wanneer we verder kunnen kijken dan de standaard oplossingen. Vanuit een gedegen digitale strategie selecteren we de beste oplossing en ontwerpen we voor jouw merk  het ideale platform. 

Lees meer

Online marketing

Online marketing, ook wel online advertising genoemd, is een vorm van marketing en adverteren waarmee online reclame wordt gemaakt bij (potentiële) klanten. Denk bijvoorbeeld aan e-mailmarketing, Search Engine Advertising (SEA) en social media marketing. Via zoekmachineoptimalisatie (SEO) ‘scoort’ de website in Google. BenedenBoven ontwikkelt en herstructureert websites, verbetert teksten en zorgt voor de benodigde finishing touch: zo bereik je een grotere online doelgroep.

Lees meer

Social Marketing

Campagnes op Facebook, LinkedIn en Instagram: wij worden daar wel warm van. Ideaal trouwens voor branding, leadgeneratie en exposure.

Lees meer

Magazines, brochure & flyers

Wil jij jouw klanten of prospects op de hoogte brengen van de nieuwste producten of acties , de omgeving informeren over de ontwikkelingen binnen jouw bedrijf of een personeelsblad uitgeven voor jouw werknemers? BenedenBoven verzorgt magazines, brochures, flyers en overig drukwerk van begin tot eind. Waar nodig schakelen we fotografen of tekstschrijvers in om tot het beste resultaat te komen.

Lees meer

Advertenties

Producten of diensten promoten via een advertentie? BenedenBoven ontwerpt originele en krachtige advertenties. Zowel voor print als online en niet alleen de vormgeving, maar ook inhoud en strategie. Wij zorgen voor een wervende advertentietekst en voor online advertising selecteren wij de juiste keywords, voor nog meer traffic naar de website.

Lees meer

Relatiegeschenken

Wilt u uw bedrijf of product op een originele manier onder de aandacht brengen? Dat kan bij BenedenBoven. Wij bedenken, ontwikkelen en verzorgen opvallende (op maat gemaakte) give-aways die hun doel niet missen. Je kunt het zo gek niet bedenken of wij verzorgen het ontwerp en de bedrukking

Lees meer

Visitekaartjes & briefpapier

BenedenBoven zorgt ervoor dat de huisstijl wordt bewaakt en op de juiste wijze zichtbaar is op alle mogelijke communicatie- en mediauitingen. Visitekaartjes en briefpapier zijn hierbij vaak het meest zichtbare voorbeeld, maar ook o.a. enveloppen, schrijfblokken, omslagmappen, advertenties, signing, magazines en brochures ontwerpen en 'bewaken' we.

Lees meer

Signing

Uw pand verdient een nieuwe aankleding? Via reclameborden extra aandacht trekken? De bedrijfswagens vallen niet genoeg op? Alles is mogelijk bij BenedenBoven. Wij kunnen de gehele signing verzorgen: van het idee tot de uitwerking. Werkelijk alles valt hieronder: spandoeken, autobelettering, sponsorborden of de gehele aankleding van het bedrijfspand!

Lees meer

Fotografie & bedrijfsfilms

De basis voor elk ontwerp is de juiste afbeelding of en daar hebben we verstand van. We verzorgen de fotografie, maar maken ook een briefing, zodat we afbeeldingen krijgen die de juiste look and feel uitstralen en aansluiten bij de merkbeleving. Hetzelfde geld voor bedrijfsfilms. Op basis van een script, aangevuld met figuranten, voice over of animaties, wij regelen het.

Lees meer

Branding

Sterke merken bouwen, dat is waar we bijna dagelijks mee bezig zijn. De ultieme merkwaarden naar boven halen en krachtig neerzetten.

Lees meer

Logo

Een unieke huisstijl of een bijzonder logo zorgt voor de herkenbaarheid en bekendheid waar je naar op zoek bent. BenedenBoven ontwikkelt logo's en huisstijlen die zorgen voor een toegevoegde waarde met als merkmissie: ondernemers van de toekomst.

Lees meer

Huisstijl

Een goed bedrijf wordt een sterk merk als het consequent en consistent de merkwaarden (huisstijl) toepast.

Lees meer

Internal branding

Jouw organisatie brengt het merk tot leven. Door intern draagvlak te creëren dragen alle medewerkers bij aan het bouwen van een sterk merk en ‘verkoopt’ het merk zich naar de markt. Het schept een extra band met elkaar en het bedrijf. Het geeft een gevoel van verbondenheid. Medewerkers voelen zich één met het bedrijf. Iedereen 'gaat ervoor, trots op je eigen bedrijf!

Lees meer

Recruitment marketing

De strijd om en zoektocht naar de juiste kandidaat is al langere tijd gaande en wordt steeds heviger. Marketing speelt hierin een steeds grotere rol. Iedereen is op zoek naar de pareltjes in de markt en probeert deze op allerlei manieren aan zich te binden. Zonder talent is groei niet mogelijk en in de huidige economie zijn veel bedrijven juist groeiende. Recruiters konden het werk voorheen af met de opgebouwde databank, maar tegenwoordig is dat volledig verleden tijd. Voor het werven van talent is een echte marketing benadering nodig en wij hebben hier inmiddels veel ervaring mee opgedaan en een aantal succesvolle projecten afgerond. In de markt zie je diverse termen verschijnen, waaronder bijvoorbeeld arbeidsmarktcommunicatie en employer branding. Deze termen zijn allemaal verwant en verweven met onze marketing en communicatie diensten en wij zetten o.a. content marketing, jobsites, referrals, events, open dagen en CRM in voor recruitment.

Lees meer

Domeinnaam

Wij ontzorgen tijdens het gehele proces en verzorgen ook de hosting en registratie van jouw unieke (bedrijfs)naam op het internet.

Lees meer

Tekstschrijven

Wij schrijven creatieve, krachtige, conversiegerichte en passende teksten voor onderscheidende merken.

Lees meer

SSL Certificaten

Een SSL certificaat zorgt voor een veilige (secure) verbinding, waardoor data- en betalingsverkeer versleuteld worden verstuurd over HTTPS. Het groene hangslot en de groene adresbalk tonen de zichtbare beveiliging. BenedenBoven zorgt voor deze beveiliging en een up to date en geldig certificaat voor de website of webshop.

Lees meer

Werken-bij website

Voor de huidige lastige arbeidsmarkt biedt BenedenBoven het 'Werken bij' concept aan, om bedrijven relevante tools te geven om aan passend personeel te komen . Wij creëren een vacaturewebsite waarop belangrijke details over de organisatie, de vacatures en contactpersonen staan. We helpen bedrijven over te stappen van het schieten met losse flodders naar een goed onderbouwd platform voor recruitment marketingcampagnes. De vacatures zijn duidelijk omschreven en laten echt zien wat de baan inhoudt.

Lees meer

Atom

Atomen. De bouwstenen van het leven, maar ook voor de door ons ontwikkelde websites. Atom is ons huisgemaakte Content Management System (CMS) en wordt gebruikt om eenvoudig en gebruiksvriendelijk informatie op je website aan te passen. Het is gemakkelijk uit te breiden en kan volledig aan jouw wensen worden aangepast. Zo lopen we nooit tegen beperkingen aan én het wordt automatisch geüpdatet!

Lees meer

Koppeling met Funda

Je bent makelaar en wilt graag het complete aanbod woningen en bedrijfsobjecten op de website en op Funda tonen en dit het liefst maar op één plek aanpassen en toevoegen! De door ons ontwikkelde Funda-koppeling maakt dit mogelijk. Wij "verversen" de website (automatisch) meerdere keren per dag en importeren nieuwe objecten/afbeeldingen en de status van een woning!

Lees meer

Koppeling met Wheelerdelta (Autodata)

De voorraad gebruikte auto's op je website plaatsen of pre owned, zoals ze dat bij Tesla noemen, is nog nooit zo makkelijk geweest. We hebben een slimme koppeling gemaakt tussen Wheelerdelta en de website om zodra een auto is aangepast binnen Wheelerdelta, deze automatisch wordt 'gepusht' naar de website! Je website up-to-date houden is zo een fluitje van een cent.

Lees meer

Koppeling met Autosoft

De voorraad gebruikte auto's op je website plaatsen of pre owned, zoals ze dat bij Tesla noemen, is nog nooit zo makkelijk geweest. We hebben een slimme koppeling gemaakt tussen Autosoft en de website! We halen meerdere keren per dag de nieuwe en gewijzigde auto's op om je website altijd up-to-date te houden!

Lees meer

Product ontwikkeling

De productontwikkeling is het proces dat een product doormaakt voordat het op de markt wordt gelanceerd.. Het is een nieuw product of dienst in een bestaande markt. De eisen van de markt wordt omgezet in productspecificaties voor de afnemers. Het gaat bij een productontwikkeling vaak om een productmodificatie, verbetering of innovatie.

Lees meer