Laat je verrassen en grijp nooit mis

Van de Pol Bouwen & Wonen

Van de Pol
Je bent hier: Home / Cases / Van de Pol Bouwen & Wonen
Laat je verrassen

Van de Pol Bouwen & Wonen

Ontwikkelen van een aparte merkidentiteit voor zowel bouwen als wonen. Om te bouwen worden ruim 100.000 materialen gebruikt, dia allemaal bij Van de Pol in Kootwijkerbroek en Amersfoort te vinden zijn. De kans dat je bij Van de Pol niet vindt wat je nodig hebt, is dus buitengewoon klein.

Website

De nieuwe website is eigenlijk opgedeeld in twee delen, ieder met hun eigen identiteit; hout en bouw (business to business) en voor de consument met een eigen look and feel de keukens, tegels en sanitair. Uiteraard is de website responsive, ingericht voor de zoekmachine en geheel door Van de Pol te beheren!

Narrowcasting

Bij Van de Pol draait de door BenedenBoven ontwikkelde narrowcasting module. Narrowcasting wordt gebruikt om op de TV-schermen in de showroom en bij de balie nieuws- en eigen berichten te tonen. Deze berichten kunnen d.m.v. een aantal templates door Van de Pol zelf worden gemaakt en geplaatst!

Klik hier voor meer informatie over Narrowcasting

Relatiegeschenken

Kerstgeschenk 2018. Van de Pol zorgde voor het hout, BenedenBoven voor het concept en het ontwerp: Solitaire, het houten bordspel, waarbij de Van de Pol klant in het middelpunt staat.

 

Van de Pol Bouwen & Wonen

Voor Van de Pol doen wij de volgende werkzaamheden

Responsive websites Atom Social Media Magazines, brochure & flyers Advertenties Relatiegeschenken Visitekaartjes & briefpapier Signing Fotografie & bedrijfsfilms Branding Logo Huisstijl Narrowcasting Recruitment marketing SSL Certificaten

Voor Van de Pol hebben wij een full responsive website gebouwd, draaiend op het door ons ontwikkelde Content Management Systeem Atom. Verder maakt Van de Pol ook gebruik van onze Narrowcasting dienst. Narrowcasting is ook te beheren in Atom, waardoor je alles beheert op één plek. Nieuwsgierig geworden?

Bekijk de website
Powered by

Atom CMS

Atomen. De bouwstenen van het leven, maar ook van onze websites. Atom is het door onszelf ontwikkelde Content Management System (CMS), zodat je zelf eenvoudig en zeer gebruiksvriendelijk informatie op je website kunt aanpassen. Het is gemakkelijk uit te breiden en kan volledig aan jouw wensen worden aangepast. Zo lopen we nooit tegen beperkingen aan én het systeem wordt automatisch geüpdatet!

Meer informatie

Narrowcasting

Al eens nagedacht over narrowcasting? Narrowcasting is ideaal om een specifieke doelgroep op het juiste moment te bereiken. Ook bij BenedenBoven zetten we voor verschillende opdrachtgevers narrowcasting in. Benieuwd of narrowcasting iets voor jou is? Lees dan even verder.

Meer informatie
Volgende case

Vleit

Bekijk case Bekijk alle cases