Familiebedrijvigheid

Van Lienden & Kooistra
Je bent hier: Home / Cases / VLK adviseurs
Oog voor familieleden

Adviseur voor (familie)bedrijven

Een familiebedrijf is meer dan een gewoon bedrijf. Het heeft historie, sterke familiewaarden en een grote betrokkenheid van iedereen die er werkt. Het belang van de familie is soms groter dan het belang van het bedrijf en daarom spelen persoonlijke factoren een grote rol bij de bedrijfsmatige beslissingen die moeten worden genomen.

Meer dan cijfers

Van Lienden & Kooistra is meer dan een gewone accountant en belastingadviseur. Zehebben alles in huis wat u van een accountant mag verwachten, maar een familiebedrijf heeft recht op meer. En dat bieden zij. Betrokkenheid en persoonlijke aandacht. Dat is waar een familiebedrijf vooral baat bij heeft. Het gaat om meer dan cijfers.

Website

Op vlkadviseurs.nl staat een overzicht van alle diensten met daarbij afbeeldingen van de contactpersonen met ieder hun experises. Daarnaast vind je er veel actueel nieuws, blogs, publicaties en een kennisbank.

Familiebedrijvigheid

Voor Van Lienden & Kooistra hebben we de naam en het concept Familiebedrijvigheid bedacht om als adviseur naast de ondernemer succesvol te zijn in de ontwikkeling en groei van mensen binnen het familiebedrijf. Op familiebedrijvigheid.nl staan exclusieve trainingen voor familieondernemers.

Voor Van Lienden & Kooistra doen wij de volgende werkzaamheden

Responsive websites API koppelingen Atom Online marketing Magazines, brochure & flyers Advertenties Relatiegeschenken Visitekaartjes & briefpapier Signing Fotografie & bedrijfsfilms Branding Logo Huisstijl Internal branding Domeinnaam Tekstschrijven SSL Certificaten

Voor Van Lienden & Kooistra hebben wij een full responsive website gebouwd, draaiend op het door ons ontwikkelde Content Management Systeem Atom. Nieuwsgierig geworden?

Bekijk de website
Powered by

Atom CMS

Atomen. De bouwstenen van het leven, maar ook van onze websites. Atom is het door onszelf ontwikkelde Content Management System (CMS), zodat je zelf eenvoudig en zeer gebruiksvriendelijk informatie op je website kunt aanpassen. Het is gemakkelijk uit te breiden en kan volledig aan jouw wensen worden aangepast. Zo lopen we nooit tegen beperkingen aan én het systeem wordt automatisch geüpdatet!

Meer informatie
Volgende case

JOYinCARE

Bekijk case Bekijk alle cases