Plezier in de zorg

JOYinCARE staat voor meer plezier in de zorg

JoyinCare
Je bent hier: Home / Cases / JOYinCARE

JOYinCARE staat voor meer plezier in de zorg. Sinds 1996 produceert en verkoopt dit Nunspeets bedrijf  innovatie zorgoplossingen, met name intuitieve tilliften en tilbanden.

Aan BenedenBoven werd de vraag gesteld of we van een succesvolle producent ook een merk kunnen maken en zijn we aan de slag gegaan met de merkidentiteit. Inmiddels is de huisstijl subtiel aangepast, is er een nieuwe website met eigen product en sfeer fotografie. Staat het productoverzicht veel duidelijker op de website en in de flyers en boeken we met de introductie van nieuwe producten zeer goede resultaten met Social Media campagnes.

Wij verzorgen de volgende diensten voor JoyinCare

Responsive websites Atom Online marketing Magazines, brochure & flyers Advertenties Fotografie & bedrijfsfilms Branding Huisstijl Internal branding

Voor JoyinCare hebben wij een full responsive website gebouwd, draaiend op het door ons ontwikkelde Content Management Systeem Atom. Nieuwsgierig geworden?

Bekijk de website
Powered by

Atom CMS

Atomen. De bouwstenen van het leven, maar ook van onze websites. Atom is het door onszelf ontwikkelde Content Management System (CMS), zodat je zelf eenvoudig en zeer gebruiksvriendelijk informatie op je website kunt aanpassen. Het is gemakkelijk uit te breiden en kan volledig aan jouw wensen worden aangepast. Zo lopen we nooit tegen beperkingen aan én het systeem wordt automatisch geüpdatet!

Meer informatie
Volgende case

MG Car Club Holland

Bekijk case Bekijk alle cases