Plezier in de zorg

JOYinCARE staat voor meer plezier in de zorg

JoyinCare
Je bent hier: Home / Cases / JOYinCARE

JOYinCARE staat voor meer plezier in de zorg. Sinds 1996 produceert en verkoopt dit Nunspeets bedrijf innovatie zorgoplossingen, met name intuïtieve tilliften en tilbanden.

Aan BenedenBoven werd de vraag gesteld of we van een succesvolle producent ook een merk kunnen maken en zijn we aan de slag gegaan met de merkidentiteit. Inmiddels is de huisstijl subtiel aangepast, is er een nieuwe website met eigen product- en sfeerfotografie. Staat het productoverzicht veel duidelijker op de website en in de flyers en boeken we met de introductie van nieuwe producten zeer goede resultaten met Social Media campagnes.

Green Care Concept

Het Green Care Concept is een circulaire manier van werken om de milieu-impact van de tilbanden van JOYinCARE te verbeteren. Hierbij word er gekeken naar de impact vanuit het volledige proces van het product; van productie, verzending, gebruik en reparatie tot inzameling en recycling. Stap voor stap voeren we verbeteringen door om de belasting van onze producten te verminderen en zo bij te dragen aan het verduurzamen van de zorg.

PLS plafondliften

Een plafondtillift biedt de ultieme oplossing als het gaat om het beperken van de fysieke belasting bij het uitvoeren van passieve transfers. Op basis van de zorgvraag, wordt er een modulair systeem samengesteld dat voldoet aan de specifieke behoefte. Afhankelijk van het gekozen systeem kan de cliënt eenvoudig op elke plek binnen één of meerdere ruimtes verplaatst en gepositioneerd worden, zonder dat drempels of andere hulpmiddelen een obstakel vormen.

DINAsleep

Een goede nachtrust is voor iedereen van groot belang, maar helaas niet voor iedereen vanzelfsprekend. Met de DINA Sleep dynamische ligorthese kunnen cliënten comfortabel in verschillende houdingen worden gepositioneerd. Dit zorgt voor een gevoel van ontspanning en geborgenheid waardoor de cliënt beter slaapt en overdag beter functioneert.

Voor JoyinCare doen wij de volgende werkzaamheden

Responsive websites Atom Online marketing Magazines, brochure & flyers Advertenties Fotografie & bedrijfsfilms Branding Huisstijl Internal branding

Voor JoyinCare hebben wij een full responsive website gebouwd, draaiend op het door ons ontwikkelde Content Management Systeem Atom. Nieuwsgierig geworden?

Bekijk de website
Powered by

Atom CMS

Atomen. De bouwstenen van het leven, maar ook van onze websites. Atom is het door onszelf ontwikkelde Content Management System (CMS), zodat je zelf eenvoudig en zeer gebruiksvriendelijk informatie op je website kunt aanpassen. Het is gemakkelijk uit te breiden en kan volledig aan jouw wensen worden aangepast. Zo lopen we nooit tegen beperkingen aan én het systeem wordt automatisch geüpdatet!

Meer informatie
Volgende case

MG Car Club Holland

Bekijk case Bekijk alle cases