Met het zeer herkenbare wagenpark

Maatwerk oplossingen voor poedervormige zuivelproducten

Jonker en Schut
Je bent hier: Home / Cases / Jonker & Schut
Maatwerk oplossingen

Logistiek specialist in de voedingsmiddelen branche

Dat is Jonker & Schut. In het bijzonder in de markt van verwerking van poedervormige zuivelproducten. Jonker & Schut biedt als specialist een compleet pakket op het gebied van logistiek en verwerking. Dit pakket omvat standaardoplossingen en maatwerkoplossingen, die ze in eigen beheer uitvoeren. Wat dat maatwerk zoal inhoudt? Op verzoek van een van hun klanten ontwikkelden ze speciale productielijnen en investeren ze in passende oplossingen die klanten verder helpen.

Website

Voorzien van een 'ronddraaiend dienstenrad', zodat je in één oogopslag kunt zien welke diensten Jonker & Schut aanbiedt en waarbij die diensten vervolgens duidelijk worden toegelicht.

Fotografie

De Jonker & Schut website en advertenties zijn voorzien van eigen stoere fotografie, waarbij we er i.v.m. duurzaamheid altijd voor zorgen dat er afbeeldingen gepubliceerd worden van nieuwe trucks en opleggers, die weer voldoen aan alle nieuwe emissie eisen.

Jubileumfeest

OK, het is alweer aan paar jaar geleden, maar we hebben het concept bedacht en alle 25-jaar ontwerpen voor het Jonker & Schut jubileumfeest gerealiseerd. Van de uitnodiging, de bedrijfsfilm tot aan de 25 jaar miniatuur truck en oplegger als give-away. Ook dat is communicatie, waarbij we terugkijken op een fantastische dag.

Maatwerk oplossingen voor poedervormige zuivelproducten

Voor Jonker en Schut doen wij de volgende werkzaamheden

Responsive websites Magazines, brochure & flyers Advertenties Relatiegeschenken Visitekaartjes & briefpapier Signing Fotografie & bedrijfsfilms Domeinnaam SSL Certificaten

Voor Jonker en Schut hebben wij een full responsive website gebouwd. Nieuwsgierig geworden?

Bekijk de website
Volgende case

VLK adviseurs

Bekijk case Bekijk alle cases