Omdat alles in 1 makkelijker is

Gulf Barneveld

Gulf Barneveld
Je bent hier: Home / Cases / Gulf Barneveld
Een WASstraat, tankstation, shop én dagelijks vers belegde broodjes

De regio kennis laten maken met Gulf Barneveld

Gulf Barneveld wil op een opvallende onderscheidende manier de nieuwe autowasstraat onder de aandacht brengen. Hiervoor introduceren wij de WASstraat, maar b.v. ook de WASlijst en de WASpas. Auto wassen was nog nooit zo comfortabel, leuk en makkelijk en wordt nu ook nog extra aantrekkelijk met de vers belegde broodjes.

Tanken

24/7 kun je bij Gulf Barneveld terecht voor diesel/euro’95/super ongelood en blueone 95. Vrachtwagens kunnen highspeed diesel tanken. AdBlue en LPG kunnen alleen getankt worden tijdens openingstijden.

Concept WASstraat

Gulf Barneveld beschikt over een moderne hightech WASstraat, waarbij je ook terecht kunt met imperial (eventueel met ladders), maar ook voor caravans, campers en pick-ups. Tijdens weekenden wordt elk voertuig bij het Mega en Ultra programma altijd handmatig voorgewassen.

Online broodjes bestellen

Dagelijks vers afgebakken broodjes, belegd met verse ingrediënten, ook online via de website te bestellen. Probeer ook de heerlijke vers gemalen koffie met de lekkerste appelflap of gevulde koek.

Voor Gulf Barneveld doen wij de volgende werkzaamheden

Responsive websites API koppelingen Atom Webshops op maat / e-commerce oplossingen Social Media Magazines, brochure & flyers Advertenties Signing Fotografie & bedrijfsfilms Branding Logo Huisstijl Domeinnaam SSL Certificaten

Voor Gulf Barneveld hebben wij een full responsive website gebouwd, draaiend op het door ons ontwikkelde Content Management Systeem Atom. De website heeft ook een op maat gemaakte webshop, welke ook voledig te beheren in in Atom. Nieuwsgierig geworden?

Bekijk de website
Powered by

Atom CMS

Atomen. De bouwstenen van het leven, maar ook van onze websites. Atom is het door onszelf ontwikkelde Content Management System (CMS), zodat je zelf eenvoudig en zeer gebruiksvriendelijk informatie op je website kunt aanpassen. Het is gemakkelijk uit te breiden en kan volledig aan jouw wensen worden aangepast. Zo lopen we nooit tegen beperkingen aan én het systeem wordt automatisch geüpdatet!

Meer informatie
Volgende case

Van de Pol Bouwen & Wonen

Bekijk case Bekijk alle cases