De grootste auto club van Nederland

MG Car Club
Je bent hier: Home / Cases / MG Car Club Holland
The marque of friendship!

MG Car Club Holland

MG Car Club Holland is één van de grootste clubs van oldtimers en klassiekers in Nederland. Voor de ongeveer 2500 leden worden vanuit een 10-tal regio’s door het jaar ruim 250 evenementen en toerritten georganiseerd.

Vanuit De MG Car Club kwam de vraag om een nieuwe, zeer uitgebreide en aansprekende website. Deze website moest jonge MG rijders triggeren om lid van de club te worden en het aantal leden neemt momenteel ook sterk toe. Daarnaast hebben we ervoor gezorgd dat via een ledenlogin en ledenadministratiesysteem iedereen zich online kan aanmelden voor de evenementen.

Ook qua vormgeving hebben we een grote bijdrage geleverd. Een jaarlijks terugkerende traditie is de Octagon Tour. Een rij-weekend door de mooiste streken van ons land, waar elk jaar honderden teams aan deelnemen. Hiervoor hebben we alle vormgeving verzorgd.

Regio beheer

Elk van de 10 regio's heeft een eigen webmaster, die via een eigen account het regio nieuws, de regio evenementen en de verslagen aan de website kan toevoegen.

Leden profielen

Ieder lid van de club kan in het ledenlogin zijn eigen profiel aanmaken. Naast adresgegevens staan daarin ook de evenementen waaraan hij of zij de afgelopen jaren heeft meegedaan. Daarnaast is te zien met welke MG of met welke navigator een rally of rit is gereden.

Ledenadministratie systeem

Via het ledenadministratiesysteem worden evenementen aangemaakt, zodat iedereen zich online kan aanmelden en eventueel via Ideal de kosten voor het evenement kan voldoen.

Voor MG Car Club doen wij de volgende werkzaamheden

Responsive websites Atom Domeinnaam SSL Certificaten

Voor MG Car Club hebben wij een full responsive website gebouwd, draaiend op het door ons ontwikkelde Content Management Systeem Atom. Nieuwsgierig geworden?

Bekijk de website
Powered by

Atom CMS

Atomen. De bouwstenen van het leven, maar ook van onze websites. Atom is het door onszelf ontwikkelde Content Management System (CMS), zodat je zelf eenvoudig en zeer gebruiksvriendelijk informatie op je website kunt aanpassen. Het is gemakkelijk uit te breiden en kan volledig aan jouw wensen worden aangepast. Zo lopen we nooit tegen beperkingen aan én het systeem wordt automatisch geüpdatet!

Meer informatie
Volgende case

Gert van Hoef

Bekijk case Bekijk alle cases