Organist & componist

die inmiddels al grote bekendheid geniet in binnen- en buitenland

Gert van Hoef
Je bent hier: Home / Cases / Gert van Hoef
Organist & componist

Gert van Hoef

Gert van Hoef is een 27-jarige organist uit Barneveld. Vanaf zijn 13e is hij begonnen met orgelspelen. In 2018 heeft Gert zijn studie ‘Oude Muziek’, met als hoofdvak Orgel, aan het Koninklijk Conservatorium van Den Haag afgerond. Gert geeft regelmatig orgelconcerten door het hele land en nu zo en dan ook in het buitenland. Denk hierbij aan klassieke orgelliteratuur, koraalbewerkingen en arrangementen van orkestmuziek. Ook improviseert Gert graag over bekende liederen.

Sinds het prille begin van zijn carrière, plaatste Gert filmpjes van zijn orgelspel op Youtube. Mede daardoor geniet hij al grote bekendheid in binnen- en buitenland

Daarnaast schrijft Gert bladmuziek en geeft hij cd’s uit.

Responsive website

Meertalige responsive website met aansprekende beelden, een duidelijke agenda, een video pagina en een overzichtelijke opsomming van alle leverbare producten.

Webshop op maat

Via de webshop op maat kunnen bezoekers uit binnen- en buitenland producten bestellen.

Tijdens corona heeft Gert diverse concerten live gestreamd en daar wer over de hele wereld meegekeken en geluisterd. Vanuit de chat bleek dat er grote behoefte was om voor deze concerten te doneren, zodat we daarvoor een speciale doneer button hebben aangemaakt

Meertaligheid

Voor alle buitenlandse bezoekers van de website en dat zijn er veel, is de website ook in opgeleverd in het Engels.
die inmiddels al grote bekendheid geniet in binnen- en buitenland

Voor Gert van Hoef doen wij de volgende werkzaamheden

Responsive websites Atom Webshops op maat / e-commerce oplossingen Branding Logo Domeinnaam SSL Certificaten

Voor Gert van Hoef hebben wij een full responsive website gebouwd, draaiend op het door ons ontwikkelde Content Management Systeem Atom. De website heeft ook een op maat gemaakte webshop, welke ook voledig te beheren in in Atom. Nieuwsgierig geworden?

Bekijk de website
Powered by

Atom CMS

Atomen. De bouwstenen van het leven, maar ook van onze websites. Atom is het door onszelf ontwikkelde Content Management System (CMS), zodat je zelf eenvoudig en zeer gebruiksvriendelijk informatie op je website kunt aanpassen. Het is gemakkelijk uit te breiden en kan volledig aan jouw wensen worden aangepast. Zo lopen we nooit tegen beperkingen aan én het systeem wordt automatisch geüpdatet!

Meer informatie
Volgende case

Anam Cara Whisky Company

Bekijk case Bekijk alle cases