Liquid Sunshine

Anam Cara
Je bent hier: Home / Cases / Anam Cara Whisky Company

Ben je whisky liefhebber dan ben je op de juiste plek. Anam Cara Whisky Company is de onafhankelijk bottelaar die uitstekende whisky's op de markt brengt. Tevens verzorgen ze proeverijen en bieden de whisky liefhebber een schat aan informatie op deze website.

Anam Cara is het gaelic woord voor special friend of soulmate. Loop een willekeurige slijter binnen of kijk op internet en je ziet een enorm en divers aanbod van whisky's. Door je tijdens proeverijen een gevarieerd assortiment whisky's te laten proeven biedt Anam Cara je de mogelijkheid om die whisky te ontdekken die jouw best friend of soulmate kan worden.

Onafhankelijk bottelaar

Anam Cara werkt samen met de Schotse whisky industrie. Door alle, in de afgelopen jaren, opgebouwde contacten in Schotland heeft Anam Cara de mogelijkheid om bijzondere whisky's in te kopen en deze als onafhankelijk bottelaar op de markt te brengen. Vaak worden de whisky's al jong ingekocht en laten wij die rijpen in Schotland tot het juiste moment van bottelen. Soms vinden we vaten waarvan de whisky direct kan worden gebotteld.

Een overzicht van de huidige vaten whlsky vind je in onze collectie.

Proeverijen

Op de website staat een gevarieerd aanbod van proeverijen. Voor de beginnend liefhebber tot en met de vergevorderde, maar ook voor bijvoorbeeld een personeelsavond, een entertainment avond in een café, een vrienden/vriendinnen dag, vrijgezellenfeest, familiedag e.d.

De proeverijen kunnen volledig op maat en in overleg met de deelnemers worden samengesteld.

Collectie

Neem een kijkje in onze voorraad. Op dit moment liggen er een aantal vaten van Anam Cara te rijpen in Schotland.

Voor Anam Cara doen wij de volgende werkzaamheden

Responsive websites Atom Branding Huisstijl

Voor Anam Cara hebben wij een full responsive website gebouwd, draaiend op het door ons ontwikkelde Content Management Systeem Atom. Nieuwsgierig geworden?

Bekijk de website
Powered by

Atom CMS

Atomen. De bouwstenen van het leven, maar ook van onze websites. Atom is het door onszelf ontwikkelde Content Management System (CMS), zodat je zelf eenvoudig en zeer gebruiksvriendelijk informatie op je website kunt aanpassen. Het is gemakkelijk uit te breiden en kan volledig aan jouw wensen worden aangepast. Zo lopen we nooit tegen beperkingen aan én het systeem wordt automatisch geüpdatet!

Meer informatie
Volgende case

Lazzo

Bekijk case Bekijk alle cases