Met aandacht gemaakt

Vleit
Je bent hier: Home / Cases / Vleit - met aandacht gemaakt
Met aandacht gemaakt

Ambachtelijke boerderij producten van Vleit

Kippen die vrijuit van het leven genieten in de buitenlucht, zoals de natuur dat voor ze bedoeld heeft. Gezonde voeding waar de hen wel bij vaart en een smakelijk ei legt. Vrije uitloop eieren die rechtstreeks vanuit de boerderij op je bord belanden. Dat voelt goed én dat smaakt goed. Want een ei van Vleit is met aandacht gemaakt!

Verse eieren

Onze hennen leveren topkwaliteit! Elke dag weer dankzij de goede leefomstandigheden en voeding. De Vleit eieren worden iedere morgen geraapt, gesorteerd en verpakt. Verser vind je ze nergens!

Blije kip

Het Vleit ei wordt gelegd door een blije kip. Daar zijn we zeker van. Door haar goed te verzorgen vinden haar eieren als een hoogwaardig en eerlijke product uiteindelijk de weg naar de klant. Hier genieten we elke dag weer van. Noem ons gerust een blij ei.

Leefruimte

De kip leeft van nature aan de rand van een bos. In onze stallen is dan ook gekozen voor een volièresysteem dat de natuurlijke leefomgeving zo dicht mogelijk benadert. De hennen kunnen hier naar hartenlust in de buitenlucht fladderen, eten, drinken en scharrelen.

ambachtelijke boerderij producten

Wij verzorgen o.a. de volgende diensten voor Vleit


Responsive websites Atom Magazines & brochure Signing Branding Logo Huisstijl
Vleit
Volgende case

Gulf Barneveld

Bekijk project