Een Chef met een missie

Geniet hier van lunch, diner of feest in een sfeervolle ambiance

Restaurant De Oranjerie
Je bent hier: Home / Cases / Restaurant De Oranjerie
Restaurant de Oranjerie

Een frisse uitstraling voor een prachtig restaurant

Restaurant De Oranjerie is gelegen op landgoed De Schaffelaar in Barneveld, midden op de Veluwe. Op deze unieke locatie maakt eigenaar en chef-kok Erik Hendriksen veel gebruik van ambachtelijke producten van kleine leveranciers uit de omgeving en verwerkt deze in de mooiste gerechten. Geniet hier van lunch, diner of feest in een sfeervolle ambiance.

Zowel online als offline

Een sterk merk

Website

De nieuwe website is fris, overzichtelijk, responsive, eenvoudig te beheren, en heel belangrijk: super goed vindbaar in de zoekmachines!

Logo

Ons logo ontwerp is alweer van 2010, maar goed is goed en aan een tijdloos logo moet je niets veranderen.

Online reserveren

Reserveer heel eenvoudig jouw tafel via de website. 

Geniet hier van lunch, diner of feest in een sfeervolle ambiance

Wij verzorgen de volgende diensten voor Restaurant De Oranjerie

Responsive websites Atom Advertenties Visitekaartjes & briefpapier Signing Fotografie & bedrijfsfilms Branding Logo Huisstijl Domeinnaam Tekstschrijven SSL Certificaten

Voor Restaurant De Oranjerie hebben wij een full responsive website gebouwd, draaiend op het door ons ontwikkelde Content Management Systeem Atom. Nieuwsgierig geworden?

Bekijk de website
Powered by

Atom CMS

Atomen. De bouwstenen van het leven, maar ook van onze websites. Atom is het door onszelf ontwikkelde Content Management System (CMS), zodat je zelf eenvoudig en zeer gebruiksvriendelijk informatie op je website kunt aanpassen. Het is gemakkelijk uit te breiden en kan volledig aan jouw wensen worden aangepast. Zo lopen we nooit tegen beperkingen aan én het systeem wordt automatisch geüpdatet!

Meer informatie
Volgende case

Helden Festival

Bekijk case Bekijk alle cases